روش درست کردن چای روسی

در این مطلب از چای حمید نحوه درست کردن چای روسی مخصوص تزارها را با هم یاد می گیریم.

چای روسی یک نوشیدنی با طب گرم است که در روسیه مورد استفاده قرار می گرفت و در روزهای پرشکوه تزارها (پادشاهان روسی) با سماورهای نقره ای پذیرایی می شد. اما امروزه فقط برای بخور استفاده می شود.

مواد مورد نیاز

  • 8  قاشق غذاخوری برگ چای سیاه
  • 2  قاشق غذاخوری گل میخک
  • 3  قاشق غذاخوری نارنگی
  • 4 قاشق چایخوری دارچین
  • 2 لیترآب
  • 1/2 فنجان عسل
  • 1/4  فنجان آب لیمو (تازه فشرده شده)
گل میخک

طرز تهیه

  • برگ چای، میخک و دارچین را در یک کیسه نرم پارچه ای وارد کنید و آن را محکم ببندید.
  • 2  لیتر اب را به جوش آورید، به کیسه را اضافه کنید، 10 دقیقه روی ان را بپوشانید.
  • آب عسل و لیمو را اضافه کنید و نوش جان فرمایید این چای در صورت نگه داری در فضای و بسته تا سه روز قابل استفاده می باشد.
کیسه پارچه ای نرم مورد استفاده برای گرفتن پنیر

چای روسی همچنین میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده، و از بیماریهای مختلف، از سرماخوردگی ساده گرفته تا عفونت‌های جدی، جلوگیری کند. پیشنهاد می کنیم برای اطلاع از سایر خواص چای سیاه این مطلب را مطالعه نمائید.

منبع: thespruceeats.com

مطالب مرتبط

یک نظر برای “روش درست کردن چای روسی”

  1. یلدا

    جالب بود

نظر خود را بنویسید